YIN & Chakra Yoga

Datum: Iedere woensdag
Tijdstip: 9 uur
Locatie: In de tuin óf op de zolder van villa Buitengoed Dorrepaal

Beschrijving: Tijdens deze 60-75 minuten durende yogasessie ontdek je jouw eigen binnenkant! We gaan aan de slag met vooral Yinvormen maar ook Yangvormen van Yoga. Yin is een rustige, haast meditatieve en intense vorm van Yoga die diep inwerkt op de conditie van je bindweefsel, pezen, banden (ligamenten) en gewrichten. De houdingen houden we wat langer vast (3-5 min). De Yang Yoga is gericht op het activeren van je bewustzijnssysteem met behulp van Chakra Yoga. Yang Yoga is wat intensiever en krachtiger dan Yin Yoga. Deze houdingen houden we 5-7 ademhalingen aan. Beide vormen wisselen elkaar af en vullen elkaar aan. We doen verschillende houdingen waarmee je je gehele lichaam verkend, contact maakt met je eigen lijf en tegelijk ontspanning vindt in je hoofd. Alle aandacht besteed je aan jezelf. In een ontspannen sfeer. De houdingen zijn toegankelijk en uitdagend voor iedereen, van elk niveau van lenigheid en fitheid. We sluiten af met een ontspanningsoefening. Je bereikt een staat van rust en verbinding met jezelf. Naar mate je vaker deze vorm van Yoga beoefend ga je jezelf steeds beter voelen! 

Als je deelneemt aan een coachingtraject bij BEcompany mag je tijdens je traject gratis deelnemen aan de yogalessen. Jouw deelname heeft een positief effect op de resultaten van je traject! Je moet je hiervoor wel van te voren even aanmelden.

Prijs: 10,00€ per deelnemer te voldoen per TIKKIE voorafgaande aan de les (dus graag je telefoon meenemen). Een stempelkaart voor 5 sessies kost 45€ en een stempelkaart voor 10 sessies kost 80€.

Praktisch: Neem bij voorkeur je eigen yogamat (eventueel ook te leen, graag zelf reinigen na afloop, reinigingsmiddel beschikbaar) en deken mee . Neem ook een handdoek of hammamdoek mee om de props die je eventueel gebruikt af te dekken. Trek makkelijk zittende kleding aan waarin je soepel kunt bewegen, en een extra warme trui/vest en sokken. Een bidon of waterfles is ook aan te raden.

NB: Het minimum aantal deelnemers is 2. Inschrijven kan hieronder of via info@becompany.nl

Graag 15 minuten van te voren aanwezig zijn i.v.m. de betaling. Er staat thee voor je klaar.

Meld je hier aan