Yin & Yang Yoga

(buiten)

Datum: Dinsdag 14 juli
Tijdstip: 19:00 uur
Locatie: De tuin van Buitengoed Dorrepaal

Beschrijving: Tijdens deze 75 minuten durende buiten yogasessie (tegen een gereduceerd tarief!) kan je kennismaken met BEcompany en met Brenda. We gaan aan de slag met een afwisselende en toegankelijk vorm van yoga. We doen verschillende houdingen waarmee je je gehele lichaam verkend en tegelijk losmaakt. Het doel van deze sessie is alle uithoeken van je lichaam te voelen en aandacht te besteden aan jezelf. In een ontspannen sfeer en lekker in de frisse lucht. Natuurlijk houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM en houden we minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. De houdingen zijn toegankelijk en uitdagend voor iedereen, van elk niveau van lenigheid en fitheid. Sommige houdingen kunnen best pittig zijn (Yang), andere houdingen zijn rustiger en hebben als doel het vinden van ontspanning (Yin). We sluiten af met een uitgebreide ontspanningsoefening. Je bereikt een staat van rust en verbinding met jezelf. Zodat je lekker in je vel de avond in gaat!

Prijs: 5,00€ per deelnemer (speciaal kennismakingstarief!) te voldoen per TIKKIE voorafgaande aan de les (dus graag je telefoon meenemen)

Praktisch: Neem bij voorkeur je eigen yogamat en deken mee (eventueel ook te leen, graag zelf reinigen na afloop, reinigingsmiddel beschikbaar). Trek makkelijk zittende kleding aan waarin je soepel kunt bewegen, en een extra warme trui/vest en sokken. Een bidon of waterfles is ook aan te raden.

NB: Deze sessie vindt bij voorkeur buiten plaats. Indien het weer dit echt niet toestaat verplaatsen we naar binnen in de Villa.

In de villa zijn minder beschikbare plaatsen dan buiten. In het geval van verplaatsen naar binnen zal het moment van inschrijven bepalend zijn voor deelname.

Graag minimaal 10 minuten van te voren aanwezig zijn i.v.m. de betaling. Je wordt ontvangen met thee en wat lekkers.

Meld je hier aan