gratis yogales (buiten)

Datum: ntb

Tijdstip: ntb

Locatie: Buitengoed Dorrepaal

Beschrijving:

Tijdens deze 60-75 minuten durende yogasessie ontdek je jouw eigen binnenkant! We gaan aan de slag met Yinvormen maar ook Yangvormen van Yoga. Yin is een rustige, haast meditatieve en intense vorm van Yoga die diep inwerkt op de conditie van je bindweefsel, pezen, banden (ligamenten) en gewrichten. De houdingen houden we wat langer vast (3-5 min). De Yang Yoga is gericht op het activeren van je bewustzijnssysteem met behulp van Chakra Yoga. Yang Yoga is wat intensiever en krachtiger dan Yin Yoga. Deze houdingen houden we 5-7 ademhalingen aan. Beide vormen wisselen elkaar af en vullen elkaar aan. We doen verschillende houdingen waarmee je je gehele lichaam verkend, contact maakt met je eigen lijf en tegelijk ontspanning vindt in je hoofd. Alle aandacht besteed je aan jezelf. In een ontspannen sfeer. De houdingen zijn toegankelijk en uitdagend voor iedereen, van elk niveau van lenigheid en fitheid. We sluiten af in volledige ontspanning. Je bereikt een staat van rust en verbinding met jezelf. Naar mate je vaker deze vorm van Yoga beoefend ga je jezelf steeds beter voelen! 

Praktisch: Neem bij voorkeur je eigen yogamat (eventueel ook te leen, graag zelf reinigen na afloop, reinigingsmiddel beschikbaar) en deken mee . Neem ook een handdoek of hammamdoek mee om de props die je eventueel gebruikt af te dekken. Trek makkelijk zittende kleding aan waarin je soepel kunt bewegen, en een extra warme trui/vest en sokken. Een bidon of waterfles is ook aan te raden.

Graag 15 minuten van te voren aanwezig zijn i.v.m. registratie en kennismaking. Er staat thee voor je klaar.

Inschrijven voor de gratis yogales kan hieronder. Er zijn slechts 9 plekken dus ik verwacht dat de les zich snel vult. Wacht dus niet te lang met inschrijven. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten op de yogamat!

 

Meld je hier aan