services

coaching

en wekelijkse yogalessen

Vind de rust in jezelf

Persoonlijke (lichaamsgerichte) coaching

We starten de coaching met een vrijblijvend en gratis intakegesprek. Tijdens het intakegesprek ontdekken we of we de samenwerking met elkaar willen aangaan én verkennen we samen jouw coachvraag. Afhankelijk van jouw situatie en deze coachvraag gaan we met elkaar aan de slag met één of meerdere methodieken. Voor de eerste coachingafspraak ontvang je van mij de droomopdracht, de uitwerking zullen we vervolgens samen onderzoeken. Jouw droom geeft ons inzicht in wat er zich op dit moment in je leven afspeelt. Een perfect vertrekpunt voor voor jouw ontdekkingsreis door jezelf! Voor het beantwoorden van je coachvraag hebben we naar verwachting 5 tot 10 coachingsessies nodig. Bij een coachingtraject (minimaal 5 sessies) is een droomduiding en deelname aan de wekelijkse yogales inbegrepen. Een coachingafspraak duurt bij BEcompany 60-75 minuten en is dus gemakkelijk in te passen in jouw dagschema. Zorg ervoor dat je makkelijk zittende kleding draagt naar de coachingsessies waarin je voldoende bewegingsruimte hebt en waar je ook mee naar buiten kunt. Je kunt een stempelkaart kopen voor coaching waardoor je korting krijgt.

Wekelijkse yoga, workshops en sessies

Bij BEcompany kan je iedere week op woensdagochtend terecht voor een heerlijke ontspannen yogales. Ik werk vooral met Yin Yoga en Chakra Yoga. Mijn lessen zijn er vooral op gericht je lichaam te leren voelen en je energie vrij te laten stromen. Yoga helpt enorm bij je herstel én om jezelf beter te leren voelen. Daarom adviseer ik je om als dat kan aan te sluiten bij mijn yogales tijdens je coachingtraject (jouw yogadeelname is op dat moment gratis!). Ook organiseert BEcompany regelmatig leuke workshops en sessies op Buitengoed Dorrepaal, die er ook op gericht zijn je te verbinden met je lichaam, je gevoel en je hart. Door regelmatig deel te nemen aan deze sessies train je jezelf in het (blijvend) contact maken met je lichaam. Je zorgt er zo voor dat je gevoelsfit blijft! Je bent namelijk nooit uitgeleerd, je komt iedere keer weer een stapje dichter bij de kern van jezelf. Je hoofd en hart blijven hierdoor met elkaar in balans. Deze sessies vinden plaats in groepsverband op basis van inschrijving. De agenda en meer informatie vind je op de pagina BEvents.

Enkele voorbeelden van workshops:

  • Inspiratieworkshops (combinatie van yoga, semi-actieve meditatie en intuïtief schrijven)
  • Ontspanningssessie (ademhaling en meditatie)
  • Doelgerichte meditaties
  • Verschillende yogasessies
  • Systemische bijeenkomsten
  • Diverse gast- en themabijeenkomsten

Voor de wekelijkse yogales kan je een stempelkaart kopen waardoor je korting krijgt. Voor de overige workshops geldt een apart tarief, welke afhankelijk is van het thema en de eventuele gastdocent.

Zakelijke Coaching en workshops

In het bedrijfsleven ontstaat steeds meer de behoefte om hoofd en hart met elkaar in balans te brengen. Want hoe kan je verbinden met je medewerkers, collega’s en klanten als je niet of onvoldoende verbonden bent met jezelf? BEcompany brengt graag het hart aan het kloppen in jouw organisatie. Een energiek hart binnen jouw bedrijf zorgt voor meer dynamiek, inspiratie, creativiteit, vitaliteit, rust, openheid en betrokkenheid. De enige voorwaarde is, deelname is voor iedere medewerker beschikbaar en geheel vrijwillig! De beste reden om te verbinden met je gevoel is namelijk omdat je dit zelf wilt. Het gevoel laat zich immers niet dwingen. BEcompany komt graag in contact met bedrijven die het hart voorzichtig aan open willen stellen. Een maatwerk coachingprogramma, workshop/sessie, of combinatie daarvan behoort tot de mogelijkheden.

Persoonlijke coaching

 

Coachingsessie van 60-75 minuten

Prijs per keer 115€ (incl. BTW)

Coaching per 5 keer 545€ (incl. BTW)

Coaching per 10 keer 1.025€ (incl. BTW)

 

Betalen per TIKKIE voorafgaande aan de sessie

 

Yogalessen

 

Sessie van 60 minuten

Prijs per keer 10,00€ (incl. BTW)

Stempelkaart 5 keer 45,00€ (incl. BTW)

Stempelkaart 10 keer 80,00€ (incl. BTW)

 

Betalen per TIKKIE voorafgaande aan de sessie

zakelijke coaching

 

De prijs voor zakelijke coaching en coaching van teams is op aanvraag

 

De prijs voor zakelijke workshops en sessies is eveneens op aanvraag.