BEtreat Solo yogaretraite

Datum: ntb
Tijdstip: ntb
Locatie: Eigen keuze

Beschrijving: De BEtreat is een retraite die je helemaal alleen doet. Ergens op een locatie waar je even helemaal los kunt komen van je dagelijkse leven, dicht bij of in de natuur. Tijdens jouw BEtreat leef je zo puur mogelijk. Dit betekent dat je niet alleen je dagbesteding maar ook je voedingspatroon aanpast. Alles wat jouw heldere kijk op jezelf kan beïnvloeden zetten we tijdens de BEtreat uit. Dus ben je op geen enkele
manier online, geen telefoongebruik, geen social media, geen werk, geen privéaangelegenheden, geen televisie, geen netflix, etc. Alle aandacht die je in deze 5 dagen hebt besteed je aan jezelf. En zoveel mogelijk in stilte. Je volgt mijn intense maar toegankelijke zevendelige yogaprogramma en brengt veel tijd door in de buitenlucht. De kracht van de BEtreat is de eenvoud ervan, de ervaring is daarentegen groots en heel bijzonder.

Je kunt de BEtreat zeer effectief combineren met een Detoxkuur van Sapje. Klanten van BEcompany ontvangen een korting van 10% op de bestelling!

Prijs: 495€ (exclusief locatie en verblijf)

Klik hier om de flyer met meer gedetailleerde informatie over de BEtreat te lezen.

Meld je hier aan