Be NEWS

zelf lezen

en doen

Je komt steeds dichter bij jezelf

Flyer BEcompany gereed!

Mijn nieuwe flyer is klaar! Wil je een korte impressie krijgen van de activiteiten en werkzaamheden van BEcompany? Neem dan een kijkje via onderstaande link.

Flyer A5 Be Company

 

REtreat of BEtreat?

REtreat of BEtreat? Veel mensen gaan tegenwoordig op retreat. Maar wat is dat eigenlijk? Het woord retreat betekent letterlijk “jezelf terugtrekken”. Waarmee je dus de bedoeling hebt om even uit je leven en alle beslommeringen te stappen, en alle aandacht te besteden aan jezelf. Zo simpel is het. En hoe zinvol is dat in de huidige maatschappij waarin we nogal geleefd worden en de tijd voor onszelf er vaak bij in schiet. 

Klik hier om het hele artikel te lezen!

 

Ruimte voor jezelf nodig?

Zoek een rustige plek in huis, trek fijne kleding aan en maak het jezelf gemakkelijk en comfortabel. Gebruik hiervoor een yogamat of -kussen of gebruik een stoel waarop je actief kunt zitten (rechtop). Luister dan deze geluidsopname van 15 minuten, via een koptelefoon. Voel de rust en ruimte die er ontstaat en ervaar hoe het voelt om met je aandacht in je lichaam te zijn.

Klik op deze link voor de geluidsopname:

https://youtu.be/iBmN_IkEhUk

Burnout verdient aandacht tijdens thuiswerksituatie!

De burnout is een bedreiging voor thuiswerkend Nederland. Zeker voor de werkenden onder ons die om welke reden dan ook al kwetsbaar waren, voor het ingaan van de lockdown. Het thuiswerken biedt vele voordelen voor mens en maatschappij. Ik hoop dan ook dat we leren van deze situatie en eindelijk de vruchten van “het nieuwe werken” gaan plukken. Echter, in de huidige situatie van volledig thuiswerken staan werknemers flink onder druk.

Klik hier om het artikel volledig te lezen: